De Inhoud Van Het Boek

Alle elementen voor de complete Milaadviering

Argumenten en Bewijsvoering

Beschrijft de argumenten ter rechtvaardiging van het vieren van de geboorte van de Heilige Profeet (mogen vrede en zegeningen op Hem rusten) op basis van de Heilige Qoraan en Hadith.

Voorwaarden en regels

Beschrijving van voorwaarden en regels die men in acht dient te nemen voor een juiste uitvoering van de Milaad bijeenkomst.

Verhalen en Vertellingen

Bevat verhalen en vertellingen met betrekking tot de milaad viering waardoor de kennis hieromtrent wordt vergroot, de liefde voor de Heilige Profeet (mogen vrede en zegeningen op Hem rusten) toeneemt en men het eigen levenskwaliteit kan verhogen door de moralen die worden onderwezen.

Lofzangen

Bevat bekende, klassieke en de meest bezongen lofzangen in het Nederlands en fonetisch Urdu met bijbehorende vertaling in het Nederlands.

Nederlands

Bevat artikelen, leesstukken, verhalen, vertellingen en lofzangen in het Nederlands. De Urdu lofzangen zijn voorzien van Nederlandse vertalingen.

Authentiek

Al meer dan 40 jaar een begrip en betrouwbare bron bij een milaad viering in Nederland onder de Surinaams-Hindostaanse gemeenschap en een must-have voor de liefhebbers van de Heilige Profeet (mogen vrede en zegeningen op Hem rusten).

Geverifieerd door ExactMetrics
Geverifieerd door ExactMetrics